compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Opnames F💔CK DE LIEFDE van start

Opnames F💔CK DE LIEFDE van start

Ook Thijs Römer, Soundos El Ahmadi en Défano Holwijn in bioscoopfilm F💔CK DE LIEFDE

De opnames van F💔CK DE LIEFDE zijn op het zonnige eiland Curaçao begonnen. Naast Nicolette van Dam, Timor Steffens en Nienke Plas zijn ook Thijs Römer en Défano Holwijn toegevoegd aan de sterrencast op het eiland.

Delen op facebook
Thijs Römer en Bo Maerten op Curaçao © 2019 Cornerstreet Media

Thijs Römer en Bo Maerten op Curaçao © 2019 Cornerstreet Media

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ook is er een rol weggelegd voor Soundos El Ahmadi. F💔CK DE LIEFDE vertelt in mozaïek vorm het verhaal van drie koppels die ieder op hun eigen manier met liefde, familie en vriendschap omgaan. De film is vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

Eerder berichtte BiosAgenda.nl al de rollen voor Yolanthe Sneijder-Cabau, Edwin Jonker, Victoria Koblenko, Bo Maerten en Maurits Delchot.

In F💔CK DE LIEFDE komen drie liefdesverhalen samen.

Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendin Donna (Nicolette van Dam) werkt als hotelmanager in een vakantieresort op Curaçao en nodigt Lisa uit voor wat afleiding. Zodra Lisa’s beste vriendin Kiki (Nienke Plas) hier achter komt, nodigt zij zichzelf ook uit. Op Curaçao ontmoet Lisa de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) en wordt verliefd.

Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko).Bo (Yolanthe Sneijder-Cabau), de zus van Cindy is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

ROMCOM MET EEN BITE
F💔CK DE LIEFDE is een romantische comedy ‘met een bite’, de film zal gedeeltelijk opgenomen worden in Curaçao en wordt geregisseerd door Lodewijk van Lelyveld (GTST) en Appie Boudellah. Het scenario is geschreven door Shariff Nasr, Mustafa Boudellah en Appie Boudellah. F💔CK DE LIEFDE is de derde samenwerking tussen AM Pictures en Just Film Distribution, de vorige twee samenwerkingen, Fashion Chicks en Heksen Bestaan Niet, resulteerde beiden in een gouden film.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.