compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 8-6 t/m 14-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Opnames Familie Vos 2 van start

Opnames Familie Vos 2 van start

De opnames van de familiefilm De Legende van de Familie Vos zijn begonnen in de Efteling, het vervolg op de speelfilm "De Expeditie van de Familie Vos". Plaats van handeling is weer de Efteling. De film is vanaf 31 januari 2024 te zien in de bioscoop

Still uit De expeditie van de familie Vos (2020).

Still uit De expeditie van de familie Vos (2020).

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bekende gezichten als Teun (Levi Otto), tante Ada (Raymonde de Kuyper), oom Rikkert (Frederik Brom) en beveiliger Edo (Edo Brunner) keren terug. Maar er mengen zich ook nieuwe personages in dit gloednieuwe, avontuurlijke verhaal, gespeeld door onder andere Buddy Vedder, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Clara Cleymans.

Een spannend en heldhaftig avontuur
Net als voor ‘De Expeditie van de Familie Vos’ is het scenario ook dit keer geschreven door Nienke en Job Römer. Wederom volgen we Teun tijdens een avontuur in de Efteling dat nóg spannender en heldhaftiger is dan het vorige.

“Het gloednieuwe verhaal met oude én nieuwe personages, de herkenbare conflicten tussen een moeder en haar puberende dochter, de geestige uitspraken van tante Ada en natuurlijk het zinderende, spookachtige mysterie dat opgelost moet worden maken ‘De Legende van de Familie Vos’ een genot voor het hele gezin”, aldus Lucio Messercola, producent van de film.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.