compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Opnames nieuwe speelfilm Sam de Jong gestart

Opnames nieuwe speelfilm Sam de Jong gestart

Afgelopen weekend zijn de opnames in Amsterdam gestart van de speelfilm Met Mes (werktitel), de nieuwe film van regisseur Sam de Jong die na zijn debuut Prins en het in Amerika gemaakte Goldie, terug is op Nederlandse bodem. De film is begin 2021 in de bioscoop te zien.

Opnames nieuwe speelfilm Sam de Jong gestart

Opnames nieuwe speelfilm Sam de Jong gestart

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In Met Mes, waarin een aangedikte diefstalaangifte een kettingreactie van gebeurtenissen veroorzaakt, vertolken Hadewych Minis (Borgman, Bloed Zweet & Tranen), Shahine El-Hamus (De Belofte van Pisa), Gijs Naber (Aanmodderfakker, Judas) en Oussama Ahammoud (De Libi, Mocro Maffia) de hoofdrol. Met Mes is naar verwachting begin 2021 in de bioscoop te zien.

Synopsis
Wanneer Evelines gloednieuwe videocamera wordt gestolen, dikt zij het verhaal van de beroving aan om haar geld van de verzekering terug te krijgen. Maar als onverwachts de dader wordt gevonden, blijkt haar leugen een kettingreactie van gebeurtenissen in gang te zetten die alleen maar verliezers oplevert.
Na Prins en Goldie, die beiden te zien zijn geweest op de Berlinale, is Met Mes de derde speelfilm van Sam de Jong. Met Mes is zowel een satire over de media als een tragedie over de menselijke aard.

Met Mes wordt geproduceerd door Erik Glijnis en Leontine Petit van Lemming Film. De NTR is betrokken als omroep. Distributeur Gusto Entertainment brengt de film uit in de bioscoop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.