compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Opnames Paradise Drifters begonnen met

Opnames Paradise Drifters begonnen met

In Paradise drifters spelen de talentvolle acteurs Jonas Smulders (Niemand in de Stad), Bilal Wahib (Broeders) en de nieuwe ontdekking Tamar van Waning (Dream School) drie dak- en thuisloze jongvolwassenen, die moeten zien te overleven in de rafelranden van de samenleving. Paradise drifters is vanaf najaar 2019 te zien in de bioscopen.

Mees Peijnenburg op de set van Paradise Drifters © 2018 Pupkin

Mees Peijnenburg op de set van Paradise Drifters © 2018 Pupkin

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Amsterdam, Marseille en Barcelona
Lorenzo (Jonas Smulders), Chloe (Tamar van Waning) en Yousef (Bilal Wahib) delen de onzekerheid over hun toekomst wanneer hun vangnet van Jeugdzorg wegvalt. Noodgedwongen beginnen ze aan een reis naar het zuiden van Europa. De reis die moet leiden naar geld, kansen en een ander leven, blijkt een overlevingstocht opzoek naar verbinding en geborgenheid. De opnamen van Paradise Drifters zijn in volle gang en vinden plaats in Marseille, Barcelona en Amsterdam.

Speelfilmdebuut
Na zijn succesvolle en bekroonde korte films (Cowboys Janken Ook, A Hole in my Heart) en twee Gouden Kalveren voor zijn TV-drama Geen Koningen In Ons Bloed, waarin een broer en zus opgroeien onder toezicht van Jeugdzorg, gaat regisseur Mees Peijnenburg met zijn speelfilmdebuut Paradise Drifters een stap verder. “Paradise Drifters is een hommage aan de niet-aflatende behoefte van de mens om het leven met elkaar te delen. Ook al zijn door de omstandigheden egoïsme, argwaan en hardheid altijd aanwezig, men blijft diep vanbinnen verlangen naar de ander, zoekend naar bondgenoten en liefde.”

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.