compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > PARADIJS slotfilm NFF2024

PARADIJS slotfilm NFF2024

Met de tienerdrama Paradijs van regisseur Bobbie Koek sluit het Nederlands Film Festival de 44e editie af. Op woensdag 25 september gaat de film in première in de Stadsschouwburg Utrecht in aanwezigheid van cast en crew en in vele filmtheaters door het land.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het drama gaat over een tienervader die er plots alleen voor staat met zijn baby, een kind met een kind. De hoofdrollen worden vertolkt door Zeb Claessen en Ellen ten Damme.Over Paradijs

De zestienjarige Noah vindt zijn baby op de stoep nadat zijn ex-vriendin vertrekt en wordt daarmee in één klap de volwassen wereld in geslingerd. Volledig in ontkenning van zijn verantwoordelijkheid en om van zijn probleem af te komen, pakt hij de brommer om met zijn zoontje op zoek te gaan naar de moeder. Gaandeweg wordt de zoektocht naar zijn ex een reis naar verbinding en vaderschap.

PARADIJS slotfilm NFF2024

PARADIJS slotfilm NFF2024


Filmproductie

Paradijs is het lange-speelfilmdebuut van regisseur Bobbie Koek. Koek maakte eerder de korte film TAMU (2016, geselecteerd voor de debuutcompetitie van het Nederlands Film Festival) en de webseries SKAM NL (2019, geselecteerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Interactive) en A TEENAGE LOVE AFFAIR (2022). Ze schreef zelf het scenario voor PARADIJS en deed tevens de casting van de hoofdrollen met nieuwkomer Zeb Claessen en Ellen ten Damme. De productie is in handen van FIXY in coproductie met de NTR en A Private View (BE).


In roulatie

Distributeur September Film brengt PARADIJS op 31 oktober uit in de Nederlandse bioscopen.
De kaartverkoop voor de publiekspremière van de slotfilm is gestart via Nederlands Film Festival.


Links:
  1. Nederlands Film Festival
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.