compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Parker en Stone maken twee nieuwe films

Parker en Stone maken twee nieuwe films

Duo laat South Park even rusten

LOS ANGELES - Met het net opgerichte Important Pictures gaat het creatieve duo Trey Parker en Matt Stone gaat zich richten op twee live-action films.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Parker en Stone werden bekend met de controversiële en messcherpe animatieserie South Park, waarvan in 1999 de film South Park: Bigger, Longer and Uncut verscheen. In 2004 verscheen Team America: World Police, waarin marionettepoppen de dienst uitmaken. Onder de vlag van Important Pictures gaat het duo nu aan de slag met mensen van vlees en bloed.

Begin 2007 start de productie van "My All-American", een high school-comedy geschreven door Jeff Roda. De filmproductie valt samen met de rustpauze van South Park die de makers hebben ingelast voor 2007. De tweede film zal de live-action film "Giant Monsters Attack Japan!" worden. Het script is geschreven door J.F. Lawton (Under Siege). De film zal, net als in Aziatische importfilms als Godzilla gebruik maken van rubberen pakken.

Trey Parker zal de regie op zich nemen, Matt Stone produceert. Het duo werkt samen met een team van schrijvers aan de scenario's.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.