compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Pitt in nieuwe Tarantino

Pitt in nieuwe Tarantino

Trailer van Tweede Wereldoorlog epos Inglorious Basterds van Quentin Tarantino op Youtube

13-2-2009 Quentin Tarantino heeft gisteren de trailer van zijn nieuwe film, Inglorious Basterds, gelanceerd. Brad Pitt speelt de hoofdrol.

Delen op facebook

In "Ingloriuos Basterds" trekt een groepje soldaten naar Duits bezet Frankrijk om daar de nazi's te vermoorden. Regisseur Quentin Tarantino heeft al sinds 2001 plannen voor een zogenaamde 'spaghetti-western', gesitueerd in bezet Frankrijk gedurende de Tweede Wereldoorlog. Het script had in 2001 de dikte van een telefoonboek, vandaar dat Tarantino wat tijd nodig had om het om te vormen tot zijn eerste Tweede Wereldoorlog epos.

De opnames van de film zijn afgerond en de eerste trailer is al te zien op Youtube. Waarschijnlijk gaat de film in mei in première op het filmfestival in Cannes.

Brad Pitt speelt de rol van luitenant Aldo Raine, de leider van een groep van acht soldaten, bekend als The Basterds. Ze moeten de nazi's op brute wijze vermoorden om angst door het door de nazi's bezette Frankrijk te verspreiden. Naast Brad Pitt maken B.J. Novak, Eli Roth, Samuel L. Jackson en Mike Myers deel uit van de cast van Inglorious Basterds.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.