compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 22-4 t/m 28-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Première Alles is zoals het zou moeten zijn
Fotoreportage

Première Alles is zoals het zou moeten zijn

Gisteravond was de feestelijke première van ALLES IS ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN, de nieuwe romkom met Barbara Sloesen. Op een mooie anderhalve meter fotografeerde onze fotograaf de mooie cast cast van de film: waaronder Jan Kooijman, Holly Mae Brood en Renee Fokker.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film Alles is zoals het zou moeten zijn is zo'n film dat normaal gepaard gaat met een zeer uitbundige feestelijke première, maar deze tijden zorgen dat veiligheid prevaleert en dat het belangrijker is dat iedereen goed afstand van elkaar kan houden, maar toch een feestje kunnen vieren. Want een nieuwe film is ineens niet meer zo vanzelfsprekend, dus echt reden voor feest. De filmwereld snakte naar een feestje en daarom werd de release van de film vervroegd (Feelgood 'ALLES IS ZOALS ...' eerder in bios).In Alles is zoals het zou moeten zijn zwelgt Iris (Barbara Sloesen) in zelfmedelijden wanneer haar vriend haar verlaat na de bevalling. Dan staat ineens hondenuitlater Douwe (Jan Kooijman) voor haar neus. Een man ver beneden haar stand maar toch wel erg charmant.

Barbara Sloesen. tijdens het première van Alles is zoals het zou moeten zijn (c) 2020 Arjo Frank

Barbara Sloesen. tijdens het première van Alles is zoals het zou moeten zijn (c) 2020 Arjo FrankDe film is gebaseerd op het roman met dezelfde titel van Daphne Deckers en is ook de eerste verfilming van een boek van de schrijfster. Ook voor haar was het reden voor een feestje. Het is best een tijd geleden dat ze in All Stars (1997) en Tomorrow Never Dies (1997) speelde en de laatste keer dat we haar spraken was op de "Galapremière Harry Potter and the Deathly Hallows part 1." in 2010, met zo'n verfilming vermoeden we dat we haar sneller op de rode loper zullen zien.Barbara Sloesen is zo'n actrice die ze in de filmindustrie 'bankable' noemen na de succesvolle films Verliefd op Cuba (2019) en Zwaar Verliefd! (2018) is het logisch dat zij snel weer te zien zou zijn op het witte doek in een hoofdrol. In Alles is zoals het zou moeten zijn is zij de heldin en Jan Kooijman doet wat hij goed kan in een romkom de geloofwaardige 'love interest'. Volgend jaar verruilt Sloesen Kooijman voor Jim Bakkum in het vervolg van haar grote succes "Zwaar verliefd 2".

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.