compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Première Early Man met stemmencast en publiek

Première Early Man met stemmencast en publiek

12-1-2018 Op 7 februari beleeft de film Early Man haar première in Het Ketelhuis te Amsterdam. Nicolette Kluijver, Arjen Lubach en Koen Kardashian zullen samen met het publiek — die één van 100 kaarten heeft weten te bemachtigen — voor het eerst de film zien.

Première Early Man met stemmencast en publiek

Première Early Man met stemmencast en publiek

De nieuwste Aardman studios film Early Man (bekend van kleipoppen-animaties Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun the Sheep Movie) is voor de Nederlandse versie, Early Man (NL), ingesproken door presentatrice Nicolette Kluijver, cabaretier/presentator Arjen Lubach en presentator Koen Kardashian van Goona, Bobnar en Twieter vogel.

Voor deze première krijgt het publiek de mogelijkheid om kaarten te kopen (via website Ketelhuis). Er gaan maar liefst 100 kaarten in de verkoop, wat de unieke kans geeft om bij de officiële première op 7 februari om 14.30 uur aanwezig te zijn.

Stenen tijdperk

Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren. Early Man is een komedie van prehistorische betekenis vol unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die kenmerkend is voor Aardman Animations.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.