compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 14-10 t/m 20-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Premiere Mijn Vader is een Vliegtuig
Fotoreportage

Premiere Mijn Vader is een Vliegtuig

Openingsfilm Nederlands Film Festival 2021

Het Nederlands Film Festival is vrijdagavond van start gegaan met Mijn Vader is een Vliegtuig. Er komen erg veel premières aan komende dagen zowel op het festival als daarbuiten. BiosAgenda.nl brengt je deze week enkele hoogtepunten.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Afgelopen week was er sprake van een enorme media-blitz rond de film Mijn vader is een vliegtuig, overal stonden er interviews en een reclamecampagne die we normaal alleen zien bij Amerikaanse producties. Niets wordt aan toeval over gelaten de film zal volle zalen gaan trekken.Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen.

Antoinette Beumer en Elise Schaap, ArjoFrank Fotografie

Antoinette Beumer en Elise Schaap, ArjoFrank FotografieEva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.