compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Premièretour De Film van Dylan Haegens
Fotoreportage

Premièretour De Film van Dylan Haegens

14-8-2018 De immens populaire youtuber Dylan Haegens vloog voor de première van De Film van Dylan Haegens afgelopen zondag naar vijf steden (Groningen, Enschede, Utrecht, Breda en Venray) per helicopter. BiosAgenda.nl was erbij en legde deze tour vast op de foto.

Delen op facebook

Vanaf 16 augustus draait de familiefilm De Film van Dylan Haegens, een samenwerking tussen Dylan Haegens en Just Film Distribution, in de Nederlandse en Belgische bioscopen. Zondagavond 12 augustus ging de film op feestelijke wijze in première bij Schouwburg Venray. Eerder die dag vloog Team Dylan Haegens per helikopter door Nederland om zijn fans te verwelkomen bij zijn eerste bioscoopfilm.
Premièretour De Film van Dylan Haegens, van links naar rechts Dylan Haegens, Rick Vermeulen, Marit Brugman en Teun Peters (c) 2018 ArjoFrank Fotografie

Premièretour De Film van Dylan Haegens, van links naar rechts Dylan Haegens, Rick Vermeulen, Marit Brugman en Teun Peters (c) 2018 ArjoFrank Fotografie


Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.

Later deze week volgt een video-reportage van de aankomst van Team Dylan Haegens bij Schouwburg Venray, waar enorm veel kinderen op af kwamen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.