compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Raymi Sambo regisseert eerste bioscoopfilm

Raymi Sambo regisseert eerste bioscoopfilm

Verfilming theaterstuk 'Aan niets overleden'

15-2-2018 : Acteur Raymi Sambo gaat zijn allereerste bioscoopfilm regisseren. Het wordt een verfilming van zijn theaterstuk 'Aan niets overleden', dat gaat over de schaamtecultuur rond AIDS in de donkere gemeenschap.

Delen op facebook
Raymi Sambo (helemaal links) in All Stars 2 (2011).

Raymi Sambo (helemaal links) in All Stars 2 (2011).

Volgens "Raymi Sambo", die onder meer bekend is van All Stars en All Stars 2: Old Stars, is de financiering rond en beginnen de opnames binnenkort. Hij laat op Facebook weten dat hij buitengewoon trots is dat hij de film gaat maken.

Verder verklapt hij dat de Nederlands-Curaçaose actrice "Perla Thissen" de rol van moeder Thilda zal vertolken. Thissen is bekend van haar rollen in de series 'Goede tijden, slechte tijden' en 'SpangaS'.

In Aan niets overleden woont Thilda met haar zoon Kelvin en dochter Joyce in een flatje in de Bijlmer. Ze houdt Kelvin verborgen in haar huis, omdat ze zich er enorm voor schaamt dat hij AIDS heeft. Hierdoor wordt zijn situatie steeds slechter.

Volgens Nu.nl wil Sambo meer 'donkere' verhalen in het theater en op televisie krijgen. Daarom heeft hij het heft in eigen hand genomen met deze film en theatervoorstelling.

Dit is de tweede speelfilm die Sambo regisseert, na 48 minuten, die alleen op filmfestivals te zien was. Aan niets overleden zal vanaf juli 2018 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.