compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 3-12 t/m 9-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > RE-ENTRY: Dagelijks Korte Film op BiosAgenda.nl

RE-ENTRY: Dagelijks Korte Film op BiosAgenda.nl

Samen met onze kortfilms-partner ShortCutz korte film en Q&A

BiosAgenda.nl berichtte eerder over de dagelijkse uitzendingen van ShortCutz 20:20 The Shotezt Hou' — een korte film en gesprek met makers — vanaf vandaag laat BiosAgenda.nl 24 uur de laatste uitzending zien.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

'𝟮𝟬:𝟮𝟬 𝗧𝗛𝗘 𝗦𝗛𝗢𝗥𝗧𝗘𝗭𝗧 𝗛𝗢𝗨𝗥' — een korte film met achteraan een Vraag en Antwoord sessie met de makers, altijd korter dan een uur.Elke dag is de livestream 24 uur beschikbaar tot 20:20. Vanaf 20:20 uur kan je mee kijken naar een coole korte film uit de officiële selectie van 2020 en het team te ontmoeten. Het programma is in het Engels en wordt doorgaans gehost door Alexa Rodrigues van Shortcutz Amsterdam.

RE-ENTRY: Dagelijks Korte Film op BiosAgenda.nl

RE-ENTRY: Dagelijks Korte Film op BiosAgenda.nlGisterenavond (19-11-2020) was de korte film "RE-ENTRY" (2020), geregisseerd door Ben Brand
Drama | 09:15
'Wat is er gebeurd? Waar ben ik? 'De man die alleen wakker wordt in het bos, heeft veel vragen. Is hij dood en in het hiernamaals? De stem van God beantwoordt nuchter zijn vragen: Ja, dat klopt. Verkeersongeluk. Maar zo erg valt het mee, want uiteindelijk sterft iedereen. Alle vragen van de man, ook over de zin van het leven, worden beantwoord.
Q&A met Ben Brand (regisseur)


Links:
  1. 20:20 The Shortezt Hour
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.