compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Re-Play maakt titelsong 'Casanova’.

Re-Play maakt titelsong 'Casanova’.

De Rotterdamse R&B band Re-Play maakt een nieuwe versie van de jaren ‘90 hit ‘Casanova’. Re-Play (Ultimate Kaos) en doen hun opwachting in de film Casanova's. De single komt op 18 september uit, de film is vanaf 8 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Still uit Casanova © 2020 Wessel de Groot | Just Film

Still uit Casanova © 2020 Wessel de Groot | Just Film

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Re-Play over de samenwerking: “We hebben unaniem ‘ja’ gezegd op de vraag of we de titelsong wilden maken voor deze film. De originele track ‘Casanova’ is nog steeds een van onze persoonlijke favorieten, dus het was voor ons direct duidelijk dat we iets wilden doen met dat liedje. Ook kennen we hoofdrolspeelster Lieke van Lexmond goed; zij speelde jaren geleden in de clip van ‘Mona Lisa’. Het feit dat de film tenslotte in Rotterdam wordt opgenomen, maakt de cirkel helemaal rond”.

Re-Play, bestaande uit Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet, maakte furore in de jaren ‘90 met hits als ‘Kijk om je heen’, ‘Ala Day (Ik leef alleen voor jou)’ en ‘Never Nooit Meer’. De Nederlandse R&B sensatie bestaat dit jaar precies 30 jaar en treedt nog altijd op in de originele formatie, zo waren ze in 2015 te gast bij ‘Ladies of Soul’ in de Ziggo Dome en zongen onder andere een duet met Glennis Grace. In 2017 brachten ze het liedje ‘Wat je doet met mij’ uit samen met Edsilia Rombley. En dit jaar scoorden ze een nummer 1 hit in Suriname met ‘Mijn Ware Liefde’ met Nisha Madaran.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.