compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Reden om goede tas mee te nemen naar de bios
Blog

Reden om goede tas mee te nemen naar de bios

Met de vele streamingdiensten vandaag de dag, zal je bijna vergeten dat we ook voor de nieuwste films naar de bioscoop kunnen en in bepaalde gevallen wel moeten. Nu zijn de meeste films vaak wel binnen ...

Delen op facebook
Reden om goede tas mee te nemen naar de bios

Reden om goede tas mee te nemen naar de bios

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Met de vele streamingdiensten vandaag de dag, zal je bijna vergeten dat we ook voor de nieuwste films naar de bioscoop kunnen en in bepaalde gevallen wel moeten. Nu zijn de meeste films vaak wel binnen een maand of twee drie te zien op een van de vele streamingdiensten, maar is het juist een hele beleving om een film in de bioscoop te kijken.

Neem bijvoorbeeld de films van Harry Potter of van The Lord of the Ring of een van de vele andere te gekke films die op het witte doek nog veel beter tot zijn recht komen dan in de meeste huiskamers. Kortom, reden genoeg dus om toch af en toe eens een keer naar de film te gaan. Los van het feit dat de kwaliteit beter is, is het ook gewoon een leuke avond uit. Omdat de bios natuurlijk niet compleet is zonder wat eten en drinken, mag een goede tas ook niet ontbreken. Waarom, dat vertellen we je nu!

Praktisch

Wanneer je naar de bioscoop gaat, heb je vaak van alles bij je. Hoe handig is het dan dat je een goede tas bij je hebt, waarin je bijvoorbeeld een extra vest of trui mee kunt nemen, mocht je het om wat voor reden dan ook warm krijgen. Overigens is een goede tas ook voor je andere spullen handig, bijvoorbeeld om stiekem een pakje drinken en zakje chips mee te smokkelen naar binnen. Omdat dit natuurlijk eigenlijk niet mag, is het wel aan te raden dit in een tas te doen die verschillende vakken heeft. Een mom bag rib is een ideale tas namelijk, aangezien het net lijkt alsof je een normale schoudertas bij je hebt, met wat standaard spulletjes. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je de tas volstopt met blikjes en zakjes. Het kan namelijk zijn dat je gecontroleerd wordt en dan is het een beetje knullig als je dan de tas vol snoep en frisdrank hebt wat je niet bij de bioscoop gekocht hebt.

Maak je outfit compleet

Een avondje bios is natuurlijk veel meer dan alleen het kijken van een film. Voor de meesten is het namelijk een echt avondje uit en daar hoort dan ook de juiste outfit bij. Hoe leuk is het om dan te kiezen voor een tas die hier perfect bij matcht en ook praktisch zo zijn voordelen heeft? Zo doet een shopper tas het altijd goed en is de shopper niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Hoe handig is het om bijvoorbeeld een jasje aan te trekken en deze gemakkelijk in je tas mee te kunnen nemen als blijkt dat het toch wat warmer is dan gedacht in de zaal? Daarbij komt ook dat je een zak M&M’s mee kunt nemen, zonder dat het je opvalt. Kortom, reden genoeg dus om te kiezen voor een riante tas, niet alleen voor de praktische zaken, maar ook die past bij je outfit. Let alleen wel op dat het kan zijn dat je controle krijgt.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.