compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Regiedebuut Madonna op filmfestival Berlijn

Regiedebuut Madonna op filmfestival Berlijn

Popster hoopt beter te zijn achter dan voor de camera

28-12-2007 : Madonna heeft niet de meest gelukkige filmcarrière achter de rug. Hoewel haar eerste optredens in Desperately Seeking Susan en Who's That Girl? nog redelijk beoordeeld werden door de critici, kreeg haar latere werk weinig waardering.

Delen op facebook

Voor de eerste keer staat Madonna achter de camera in plaats van ervoor. Op het Berlin International Film Festival, dat op 7 februari plaatsvindt, zal de Filth and Wisdom in première gaan. Er zijn nog maar weinig details bekend over de film. Het zou gaan om een muzikale komedie, over een filosofisch ingestelde Russische immigrant. De hoofdrol in de film wordt vertolkt door Eugene Hütz, de zanger van de gipsy-band Gogol Bordello. Andere rollen zijn voor Richard E. Grant (Colour Me Kubrick) en Stephen Graham (Gangs Of New York).

Of de film een succes wordt valt nog te betwijfelen. Al tijdens de productie van de film gaven medewerkers aan dat Madonna geen geboren regisseur is. De popdiva draagt liever dingen op dan dat ze overleg pleegt. De enige persoon die eigen inbreng heeft gehad is de frontman van Gogol Bordello, die de dialogen van zijn personage mocht schrijven.

Filth and Wisdom is een van de vijftig films die op het filmfestival van Berlijn in première gaan. Madonna zal na de première zich gaan richten op haar volgende album, dat komend jaar verwacht wordt.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.