compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Reserveer je bioscoopkaartje!

Reserveer je bioscoopkaartje!

Veel Christopher Nolan- en Disney-films en veel jonge filmklassiekers

De nieuwe bioscoopagenda's druppelen binnen: de stoelen zijn beperkt net als het aanbod aan nieuwe films, maar wel uitgebreid met jonge klassiekers. Een unieke kans om 1917, The Gentlemen, Interstellar of Harry Potter alsnog in de bios te zien. Kies je stad en reserveer je stoel.

Delen op facebook
Reserveer je bioscoopkaartje!

Reserveer je bioscoopkaartje!

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bij BiosAgenda.nl hebben we twee links die zeer geschikt zijn om te ontdekken wat er allemaal wel draait. Conform de huidige richtlijnen adviseren we als eerste te kijken wat er bij jou in de buurt draait. Kies daarvoor onze link STEDEN, daar vind je de meest up-to-date aanbod voor alle bioscopen, BiosAgenda.nl is onafhankelijk en dus niet gelieerd aan een keten of type filmhuis.

Enkele films die al draaiden of gaan draaien


Een beetje stout van ons misschien, maar er zijn zoveel pareltjes die momenteel draaien in de bioscoop dat we als filmliefhebbers ook willen wijzen op een andere link

Films NU in de bioscoop

Als je zonder het openbaar vervoer kan reizen, dan zijn er wat pareltjes die niet overal draaien, maar die je zeker moet zien in de bioscoop zoals:


En dit is maar een greep uit heel veel unieke films die vanaf 1 juni draaien in de bioscoop. Maak van je bioscoop een echte exclusieve ervaring!

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.