compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Richie en Madonna geven even geen handtekening

Richie en Madonna geven even geen handtekening

Koppel uitgejouwd op première 'Revolver'

22-9-2005 LONDEN - De Britse filmmaker Guy Ritchie en zijn vrouw Madonna werden uitgejouwd door de aanwezige fans, omdat ze geen zin hadden om handtekeningen uit te delen.

Delen op facebook

In Londen vond de première plaats van Ritchie's laatste film Revolver. De hoofdrolspeler van de film, Jason Stratham (Snatch, The Transporter), besteedde bijna een uur aan het uitdelen van handtekeningen en het poseren voor foto's. Ritchie en Madonna schonken weinig aandacht aan de massa mensen.

De zangeres brak na een paardrij-ongeluk haar pink, vijf ribben en haar schouderblad. Ze vond het wel prima om even niet in het middelpunt van de aandacht te staan. 'Voor mij is dit puur plezier. Ik hoef me alleen maar mooi aan te kleden en mijn gezicht te laten zien' aldus de 47-jarige zangeres.

Revolver is de zesde film van Guy Ritchie. Eerder maakte hij films als Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch. Zij film Swept Away met Madonna in de hoofdrol flopte, een goede reden voor hem om zijn vrouw maar niet meer te laten meespelen in zijn films. In Revolver speelt de zeer fortuinlijke gokker Jake Green (Stratham) een privé-spel met gangster Macha (Ray Liotta). Als hij wint, zint Macha op wraak.

Revolver is 17 november in de Nederlandse bioscopen te zien.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.