compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Robbie Williams verkoopt filmrechten

Robbie Williams verkoopt filmrechten

Paramount Pictures mag leven popzanger verfilmen

14-10-2005 LONDEN - Robbie Williams is net de 30 voorbij, zijn leven en carrière zijn al stormachtig en interessant genoeg geweest om er een film van te maken.

Delen op facebook

Robbie schreef zelf de scripts terwijl hij in Los Angeles van zijn drink- en drugsverslaving probeerde af te komen. Het schrijven beschouwde de zanger zelf als therapie, maar toen hij de verhalen aan vrienden liet zien, moedigden deze hem aan om ze te laten verfilmen. Paramount was direct enthousiast over de scripts, tot grote verbazing van Williams, en nam een optie op de filmrechten. Deze week heeft de filmstudio de rechten daadwerkelijk gekocht.

Robbie Williams' was als zanger eerder verbonden aan films als Bridget Jones's Diary, Johnny English en Finding Nemo. Als (zingende) acteur was hij te zien in de filmmusical De-Lovely, naast Kevin Kline en Ashley Judd. Williams heeft zelf geen behoefte om te spelen in een film over zijn leven, maar hij vindt het idee dat zijn leven en werk op het witte doek verschijnt erg aantrekkelijk.

Deze maand lanceert Robbie zijn nieuwe album 'Intensive Care'. In Berlijn gaf hij op 9 oktober zijn grote openingsconcert. In Nederland gaf hij een exclusief concert in Paradiso en maakte hij zijn opwachting in het televisieprogramma 'Mooi weer de Leeuw'.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.