compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Rode loper KLEM
Fotoreportage

Rode loper KLEM

Afgelopen maandagavond was de premire van KLEM in het Koninklijk Theater Tuschinski. De hoofdrolspelers Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan waren er, maar ook de Italiaanse cast Claudia Vismara en Antonio Rampino.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Een Nederlands gezin - met een vader die een crimineel verleden heeft - begint een wijnboerderij in Toscane. Wanneer een vriend hun komt bezoeken, ontdekt hij al snel dat er een luchtje aan zit.Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte renie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard.

Claudia Vismara op de rode loper van Klem

Claudia Vismara op de rode loper van KlemHugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.