compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Rode loper tv-serie Soof: een nieuw begin

Rode loper tv-serie Soof: een nieuw begin

10-11-2017 : De nieuwe Videoland-serie 'Soof: een nieuw begin' beleeft op maandag 13 november haar feestelijke première - met rode loper - in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Op woensdag 15 november is de serie in bioscopen in de rest van het land te zien.

Delen op facebook
Lies Visschedijk als Soof.

Lies Visschedijk als Soof.

De voorstelling bestaat uit de eerste twee afleveringen van de nieuwe serie. Vanaf 24 november is de gehele serie te zien op online videodienst Videoland.

Soof: Een Nieuw Begin is een zogeheten spin-off van de succesvolle romantische comedy's Soof en Soof 2. Deze films draaien om Soof (Lies Visschedijk) die een nogal stormachtig huwelijk heeft met Kasper (Fedja van Huêt) en op zoek is naar geluk, met alle hilarische gevolgen van dien.

De serie gaat verder waar Soof 2 eindigde. Soof begint een nieuw restaurant genaamd Kooksoof. Kasper, die inmiddels van haar gescheiden is, heeft geen dak meer boven zijn hoofd en wil – ten einde raad – bij Soof intrekken. Niet het meest fantastische idee, zeker niet als er nieuwe liefdes aan de horizon verschijnen.

Anne de Clercq regisseerde de serie. Behalve Visschedijk en Van Huêt zijn er rollen voor onder andere Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn. Roos Dickman vervult de rol van tienerdochter Sacha en vervangt hiermee Lobke de Boer.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.