compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Ron Howard heeft al een nieuw project

Ron Howard heeft al een nieuw project

20-7-2011 Gisteren werd bekend dat de nieuwe film van Ron Howard, The Dark Tower, werd afgeschoten door filmstudio Universal. De filmwebsite Deadline meldt echter vandaag dat Ron Howard al een nieuw project in de stijgers heeft staan.

Delen op facebook
Ron Howard

Ron Howard

The Dark Tower was een filmbewerking van de boekenserie van Stephen King, door hem zelf betiteld als zijn magnus opus. De serie zou worden verfilmd in een trilogie en twee seizoenen op TV. Universal had echter grote moeite met het budget en trok de stekker eruit.

Nu is er een nieuw project aangekondigd voor Howard: een verfilming van Under the Banner of Heaven. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jon Krakauer en gaat over het waargebeurde verhaal vannntwee broers die de vrouw en baby van hun jongere broer vermoorden in 1984. Die zaak kreeg destijds veel aandacht om de broers beweerden in opdracht van God te handelen.

De laatste keer dat we werk van Howard konden zien was vorig jaar met The Dilemma. Ron Howard kreeg ook veel bekendheid met de verfilmingen van The Da Vinci Code en Angels & Demons.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.