compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Ronan Farrow: 'media niet kritisch naar Woody Allen'

Ronan Farrow: 'media niet kritisch naar Woody Allen'

12-5-2016 Ronan Farrow, de zoon van Mia Farrow en Woody Allen heeft felle kritiek geuit op hoe de media omgaat met zijn vader: volgens hem negeert de media het feit dat zijn zus Dylan Farrow zou zijn aangerand door Allen.

Delen op facebook
Woody Allen

Woody Allen

Ronan Farrow deed dit in lang stuk in The Hollywood Reporter. Hij kiest hierbij voor een interessante invalshoek: hij is zelf actief als journalist en heeft volgens eigen zeggen niet actief gehandeld naar de beschuldigingen richting Bill Cosby. Volgens hem hebben hebben de media hetzelfde gedaan bij zijn vader.

Woody Allen werd in 1992 beschuldigd door zijn ex Mia Farrow. Hij zou hun geadopteerde dochter Dylan Farrow op 7-jarige leeftijd seksueel hebben misbruikt. In 1993 besloot de openbaar aanklager Allen niet te vervolgen omdat het misbruik niet bewezen kon worden. Woody Allen heeft uiteraard altijd ontkend maar zowel Dylan en Mia Farrow blijven dit volhouden.

In zijn stuk zegt Ronan Farrow verder dat de media Woody Allen altijd het voordeel van de twijfel hebben gegeven. Dit zou een verkeerd beeld geven voor slachtoffers van seksueel misbruik om zij daardoor minder geneigd zijn om aangifte te doen.

De Woody Allen/Mia Farrow stamboom zit overigens ingewikkeld in elkaar: Mia Farrow was getrouwd met Alan Previn met wie zij drie biologische kinderen kreeg en nog eens drie kinderen adopteerde waaronder Soon-Yi Previn. Toen zij een relatie kreeg met Woody Allen adopteerde zij nog twee kinderen en kreeg Woody Allens enige biologische kind Ronan. Allen kreeg vervolgens een relatie met Soon-Yi. Daarmee is Ronan zowel de zoon als de zwager van Woody Allen.

Later verklaarde Mia Farrow in een interview dat Ronan ook weleens de zoon van Frank Sinatra zou kunnen zijn.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.