compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Ruim 5000 aanmelders dromen van filmrol

Ruim 5000 aanmelders dromen van filmrol

Inschrijfperiode Be A Moviestar succesvol afgesloten

3-2-2005 De inschrijfperiode voor het nieuwe Veronica programma Be A Moviestar is zeer succesvol afgesloten. Ruim 5000 belangstellenden hebben zich opgegeven om hun talent te laten zien en kans te maken om een rol in een internationale speelfilm te winnen.

Delen op facebook

De afgelopen weken heeft Nederland massaal gereageerd op de oproep voor het nieuwe Veronica programma Be A Moviestar. Duizenden belangstellenden hebben het inschrijfformulier ingevuld en ingestuurd. Ze dromen allemaal van de unieke kans om een rol in een internationale speelfilm te mogen vertolken. Een kans die zelfs professionele Nederlandse acteurs maar zelden krijgen.

In het tv-programma is te zien hoe deze enorme groep deelnemers tot een steeds kleiner aantal wordt teruggebracht. Na twaalf afleveringen blijven er twee gelukkigen, een man en een vrouw, over die hun droom in vervulling zien gaan. Het proces verloopt via selectierondes, audities, acteertrainingen en castings. Prominente acteurs en regisseurs uit de Nederlandse filmwereld werken aan het programma mee. Ze begeleiden en jureren de deelnemers en werken mee aan de acteurstrainingen en castings. Jeroen Kijk in de Vegte presenteert het programma dat vanaf 10 maart bij Veronica te zien is.

Met Be A Moviestar geeft Veronica opnieuw jong talent de kans om zich aan een groot publiek te presenteren. Een kans die de start van een droomcarrière kan betekenen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.