compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Russell Crowe gejaagd door de wind

Russell Crowe gejaagd door de wind

Australische versie filmklassieker in de maak

19-1-2006 Baz Luhrmann, de regisseur van o.m. Romeo + Juliet, gaat een Australische versie maken van de klassieker Gone with the Wind. Nicole Kidman en Russel Crowe tekenden al voor de film.

Delen op facebook

Het verhaal zal zich afspelen in Australië tijdens de jaren 30. Het wordt een variatie op het liefdesdrama Gone with the Wind, dat zich afspeelt tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Het script komt van de hand van Stuart Beattie, die eerder schreef voor Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl en Collateral.

Baz Luhrmann werkte al eerder samen met Nicole Kidman aan Moulin Rouge. Hij heeft nu ook Russell Crowe (Gladiator) gestrikt voor de film. Crowe, afgelopen jaar te zien in het nog steeds op een Oscar hopende Cinderella Man zit momenteel in de opnames van Ridley Scott's A Good Year.

De Australische acteur maakte bekend dat hij in juli voor de tweede keer vader wordt. Crowe zei dat hij zelfs als de film dan in productie is, bij de geboorte aanwezig zal zijn. Hij lijkt een stuk rustiger te zijn geworden dan een klein jaar geleden, toen de acteur een hotelbeambte verwondde met een telefoon.

De film van Baz Luhrmann is nog naamloos. De film zal pas in 2007 uitgebracht worden.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.