compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Sarah Bettens zingt titelsong Leef!

Sarah Bettens zingt titelsong Leef!

Film opent Nederlands Film Festival

2-8-2005 Sarah Bettens, voorheen de zangeres van K's Choice, zingt de titelsong van de speelfilm Leef! van regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen. Het gelijknamige nummer is door Sarah Bettens speciaal voor de film geschreven. 'Leef' is haar eerste Nederlandstalige single en komt in september in Nederland (en België) uit.

Delen op facebook

Leef! is de nieuwe speelfilm van regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen. Samen met scenarioschrijfster Maria Goos, die ook verantwoordelijk is voor het script van Leef!, maakte hij eerder de speelfilms Cloaca en Familie. Monic Hendrickx (Nynke, "Zus&Zo") en Peter Blok (In Oranje, Cloaca, Familie) spelen de hoofdrollen in de film. Anne Wil Blankers, Petra Laseur, Jeroen Willems en Tanja Jess vertolken daarnaast belangrijke rollen.

Leef! vertelt het verhaal van Anna die een oude droom probeert te verwezenlijken. Ze wil schrijven. Doordat ze daarmee begint wordt ze gedwongen onder ogen te zien hoe het er voor staat in haar leven. En dat is allemaal niet zo best.

Leef! gaat op 28 september als openingsfilm van het Nederlands Film Festival in Utrecht in première en draait vanaf 29 september in de bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.