compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Sarah Michelle Gellar keert terug als Buffy

Sarah Michelle Gellar keert terug als Buffy

Sarah Michelle Gellar in onderhandeling over een film van Buffy the Vampire Slayer

10-4-2009 Volgens Showbizspy.com overweegt Sarah Michelle Gellar haar rol van Buffy te hernemen in een filmbewerking van de populaire serie.

Delen op facebook

Showbizspy.com rapporteerde enkele dagen geleden dat Sarah Michelle Gellar in onderhandeling is over een filmbewerking van de televisieserie Buffy the Vampire Slayer.

Er is ook al een idee voor het script. Waarschijnlijk zal de film gaan over een oudere Buffy, misschien zelfs over een Buffy-moeder.

De serie Buffy the Vampire Slayer was een rechtstreeks vervolg op de eerder uitgekomen gelijknamige film. De eerste uitzending van de serie was op 10 maart 1997 en de serie werd vervolgens zeven seizoenen lang tot en met 20 mei 2003 uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Een achtste seizoen van de serie volgde in de vorm van een stripboek van Dark Horse. De serie was erg populair onder vooral jong Amerikaans publiek.

De film Buffy the Vampire Slayer stamt uit 1992. Regisseur Fran Rubel Kuzui verfilmde het verhaal van een winkelend meisje dat uitverkorene is om vampiers te bestrijden. Sarah Michelle Gellar kreeg pas een rol in de serie, Rutger Hauer speelde in de film de meestervampier die verslagen moest worden.

Gellar heeft het op het moment druk met andere filmprojecten, maar volgens Showbizspy.com ziet ze een herleving van Buffy zeker wel zitten. Het is nog de vraag of de andere acteurs uit de serie, onder wie Alyson Hannigan, Anthony Head, Michelle Trachtenberg en James Marsters ook beschikbaar zijn.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.