compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Schiphol wordt Bollywood-decor

Schiphol wordt Bollywood-decor

Luchthaven speelt in op Indiase Oscars

26-5-2005 AMSTERDAM - Naar schatting 150 acteurs en actrices zullen begin juni naar Amsterdam komen voor de uitreiking van de International Indian Film Academy Awards (IIFA), ook wel de Bollywood Oscars genoemd.

Delen op facebook

Een deel van de luchthaven wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot Indiaas filmdecor. Schiphol Plaza zal worden omgetoverd in een Indiase filmwereld waar de bijzondere sfeer van Bollywood wordt nagebootst. De uitreiking van de Bollywood Oscars zal een flinke stroom toeristen opleveren. Tijdens de 'Bollywood Plaza Show' zullen de Indiase gasten feestelijk worden onthaald door Kirtie Ramdas en Narsingh Balwantsingh, bekend van het Hindustaanse jongerenprogramma Chatney. Fans kunnen hun sterren op videoschermen vanaf de gates volgen.
Amsterdam heeft veel moeite gedaan om het evenement naar zich toe te trekken. De uitzending van de Oscaruitreiking zal naar verwachting bekeken worden door 400 miljoen kijkers wereldwijd. Op 11 juni zullen meer dan 10.000 mensen getuige zijn van de spectaculaire show rondom de IIFA in de Amsterdam Arena.
De uitreiking wordt omkleed met een wereldpremière van een Indische film, een cricketmatch en diverse exclusieve gala's.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.