compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Schokkend Nieuws houdt fundraiser

Schokkend Nieuws houdt fundraiser

25-8-2015 Het filmtijdschrift Schokkend Nieuws houdt binnenkort een fundraiser voor hun voortbestaan. Bij de fundraiser worden er bijzondere filmitems geveild waaronder een bijzondere poster van Star Wars.

Delen op facebook

In een persbericht laat het tijdschrift weten dat het kampt met teruglopende advertentie-inkomsten terwijl het aantal abonnees toeneemt. Het tijdschrift werkt daarom aan een structurele financiering. De fundraiser zou daarom het tijdschrift 'door de winter moeten helpen'.

Onder de te veilen items bevindt zich een bijzondere Star Wars-poster. In het persbericht lezen we het volgende: De langwerpige uitklapposter (35,8 cm x 91,2 cm), een zogenoemde ‘Star Wars Insert’, is onder verzamelaars bekend in de Amerikaanse uitvoering met een rating. De internationale versie zonder rating is veel zeldzamer, en dit exemplaar draagt op de achterzijde het uniek genummerde stempel van de Stichting CFM Filmverhuur, het filmbedrijf van de Nederlandse City Theaters waar Star Wars in 1977 draaide. De uitklapposter is op drie plaatsen gevouwen, op dik papier en in goede staat.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.