compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Schuurman en Alkemade in DE MANNENMAKER

Schuurman en Alkemade in DE MANNENMAKER

Nieuwe romantische komedie De Mannenmaker

Katja Schuurman en Leo Alkemade spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie De Mannenmaker, over Anne (Schuurman) die steeds nieuwe mannen-projecten heeft totdat ze voor een (Alkemade) gevoelens krijgt. Vanaf 17 oktober 2024 in de bioscoop.

Schuurman en Alkemade in DE MANNENMAKER

Schuurman en Alkemade in DE MANNENMAKER

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Katja Schuurman en Leo Alkemade spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie De Mannenmaker. In de film heeft Anne, oftewel ‘De Mannenmaker’ (gespeeld door Katja Schuurman) geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op en transformeert hem tot een gewild exemplaar. Als ze daarin is geslaagd, maakt ze het uit en stort ze zich op een volgend project.

Dat gaat goed, totdat ze gevoelens begint te krijgen voor haar nieuwe projectman (Leo Alkemade)… Distributeur Independent Films brengt DE MANNENMAKER op 17 oktober 2024 uit in de bioscoop.

Producenten Brabant Films en Talent United starten 20 september met de opnames van DE MANNENMAKER. Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en René Molenaar en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Kruijt. De regie van de film ligt in handen van Jamel Aattache (DE TATTA’S, ZWAAR VERLIEFD!).

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, PADDINGTON, JOHN WICK, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films een van de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.