compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Sequel X-Files in de maak

Sequel X-Files in de maak

Opnames starten eind dit jaar

2-11-2007 Tien jaar na de eerste film over The X Files, heeft 20th Century Fox bekendgemaakt dat er een tweede film over het illustere duo Fox Mulder en Dana Scully gemaakt zal worden. De film verschijnt naar verwachting in juli in de Amerikaanse bioscopen.

Delen op facebook

Het vervolg op de originele film komt zes jaar na het beëindigen van de succesvolle televisieserie, die negen seizoenen lang het publiek meenam naar de wereld van het bovennatuurlijke en het buitenaardse.

Het plot van de nieuwe film zal los staan van de oospronkelijke film. In 1998 werd het plot van The X Files tot vlak voor de première geheim gehouden. Ook nu is nog niets bekend over het script dat regisseur Chris Carter schreef samen met "Frank Spotniz".

Na de televisieserie zijn Gillian Anderson en David Duchovny, de hoofdpersonages in de serie, ieder hun eigen weg gegaan. Anderson was dit jaar te zien in de geweldadige thriller Straightheads, die nog niet in Nederland is uitgebracht. Duchovny is komend jaar te zien in het drama Things We Lost in the Fire en op televisie in de serie Californication, die vanaf 12 november op Comedy Central te zien is.

De acteurs worden nu weer herenigd in de film. De opnames starten eind dit jaar in Vancouver, waar ook het grootste gedeelte van de serie werd opgenomen. In juli wordt de film in de VS uitgebracht, een Nederlandse premièredatum is nog niet bekend.


X Files Movie, The - Fight the Future<br>Gillian Anderson
X Files Movie, The - Fight the Future
Gillian Anderson


X-Files<br>Smif 'n' Wessun
X-Files
Smif 'n' Wessun


X-Files<br>Various Artists
X-Files
Various Artists


Links:

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.