compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Simon Cowell verfilmt succes Paul Potts

Simon Cowell verfilmt succes Paul Potts

One Chance wordt dramatische komedie over winnaar Britain's Got Talent

24-6-2008 De telefoonverkoper Paul Potts won in 2007 de televisieshow Britain's Got Talent. Zijn verhaal inspireerde juryvoorzitter Simon Cowell tot het maken van een film over Potts' weg naar succes.

Delen op facebook

Toen Potts voor het eerst op het podium verscheen kon de jury van de talentenjacht Britain's Got Talent niet vermoeden wat de amateur operazanger teweeg zou brengen. Potts won de show met overtuiging en werd een enorme hit op Youtube. Juryvoorzitter en producent Simon Cowell besloot om het verhaal te verfilmen.

De film, momenteel getiteld One Chance, zal een dramatische komedie worden gebaseerd op het verhaal van Potts. Filmstudio Paramount Pictures heeft zich verbonden aan het project. Justin Zackham (The Bucket List) zal het script schrijven.

Simon Cowell produceerde eerder de talentenjachten America's Got Talent en American Idol. Met One Chance maakt hij zijn debuut als filmproducent. Hij is momenteel bezig met de ontwikkeling van een tweede film, getiteld Star Struck, over een muzikale reality show. Het script hiervan is geschreven door Jonathan Harvey, maar is nog niet opgepikt door een filmstudio.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.