compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 24-9 t/m 30-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Sisi Bolatini toegevoegd aan cast MESKINA

Sisi Bolatini toegevoegd aan cast MESKINA

De populaire sociale media persoonlijkheid Sisi Bolatini (Traveling Turbanista) maakt haar acteerdebuut in de nieuwe komedie Meskina — over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden. De film is vanaf 21 januari te zien in de bioscoop.

Sisi Bolatini

Sisi Bolatini

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Sisi Bolatini

De 28-jarige Siham Bolakhrif, beter bekend als Sisi Bolatini, profileert zichzelf als ‘content creator’ en staat bekend om de reisverhalen die ze deelt met haar vele volgers via social media kanalen als Instagram en YouTube. Daarnaast houdt ze zich bezig met mode, make-up, verzorging en lifestyle. Ook ontwerpt Sisi haarmode en heeft ze haar eigen ‘Turban’ lijn ontwikkeld, haar volgers noemen haar dan ook de ‘Traveling Turbanista’. Het is de eerste keer dat Sisi in een speelfilm acteert. Ze neemt de rol van Yasmina op zich in de film die vanaf 21 januari te zien is in de bioscoop.

Sisi: “Toen Daria mij belde voor een rol in de film Meskina was dit voor mij een droom die uitkwam. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou worden gebeld door een regisseur waar ik zo tegen opkijk. Ik heb heel veel zin in dit project met zo veel mooie mensen bij elkaar. Ik kan niet wachten tot de film in de bioscoop draait!”

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.