compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelfilmcarrière Rico Verhoeven komt serieus van de grond

Speelfilmcarrière Rico Verhoeven komt serieus van de grond

Kickbokser debuteert in januari 2018 in de bioscoop

Rico Verhoeven begint zijn ambities in de filmwereld waar te maken. De populaire kickbokser uit Halsteren speelt een rol in de vechtfilm Kickboxer: Retaliation. Daarnaast verzorgt hij als stemacteur de hoofdrol in de animatiefilm Ferdinand.

Delen op facebook
Jean-Claude van Damme en Rico Verhoeven op de filmset.

Jean-Claude van Damme en Rico Verhoeven op de filmset.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Verhoeven maakte zijn rol in Kickboxer: Retaliation wereldkundig door een foto van hem met Jean-Claude van Damme op Instagram te plaatsen. Behalve Van Damme spelen onder andere Christopher Lambert en Alain Moussi in de film.

Kickboxer

Kickboxer: Retaliation is een vervolg op "Kickboxer: Vengeance". Kurt Sloan, gespeeld door Moussi, zit vast in een cel in Thailand. Zijn ontvoerders geven aan dat hij zijn vrijheid kan terugwinnen door te vechten tegen een gigantische spierkolos. Als hij dit weigert, zetten ze een prijs op zijn hoofd.

Ferdinand

In de animatiefilm Ferdinand verzorgt Verhoeven de Nederlandse stem van Ferdinand, die, heel toepasselijk, een enorme stier is met een piepklein hartje. Hij moet vechten in Spaanse stierenvechtersarena's, maar wil eigenlijk liever aan bloemetjes ruiken.

Filmambities

Verhoevens succes komt niet uit de lucht vallen. In juni van dit jaar liet hij in RTL Late Night weten dat hij na zijn kickbokscarrière graag door wil breken in Hollywood. Om dit te bereiken laat hij zich coachen door acteurs en andere filmmensen, waaronder acteur/regisseur Liev Schreiber.

Met deze twee films debuteert de kickbokser in de bioscoop. Eerder speelde hij in de tv-series 'Vechtershart' en 'Bluf'.

Het is onduidelijk of Kickboxer: Retaliation - behalve in de Amerikaanse bioscopen - ook in Nederland te zien zal zijn.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.