compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > Speelfilmdebuut Michiel van Erp tijdens Filmnacht

Speelfilmdebuut Michiel van Erp tijdens Filmnacht

20-7-2018 Het speelfilmdebuut Niemand in de stad van de Nederlandse documentairemaker Michiel van Erp beleeft zijn feestelijke première op vrijdag 28 september. Dit gebeurt tijdens de 3e editie van de Nederlandse Filmnacht in bioscopen in 10 Nederlandse steden.

Beeld uit 'I Am A Woman Now' (c) 2011

Beeld uit 'I Am A Woman Now' (c) 2011

Michiel van Erp regisseerde eerder onder meer de documentaires Pretpark Nederland (2006) en I am a woman now (2011). Hij maakte ook de miniserie 'Ramses', over de Nederlandse zanger Ramses Shaffy.

Niemand in de stad gaat een groep bevriende studenten die ineens te maken krijgen met een overlijden binnen hun vriendengroep. Hierdoor verandert alles. Met Harm Duco Schut, Minne Koole, Chris Peters, Sofie Porro en Jonas Smulders.

Rondom deze première is een programma opgesteld, met film, kunst, muziek en theater. De filmtheaters die meedoen aan de Nederlandse Filmnacht op 28 september zijn Het Ketelhuis Amsterdam, Filmhuis Den Haag, Natlab Eindhoven, LUX Nijmegen, LantarenVenster Rotterdam, Gigant Apeldoorn, Red Carpet Lounge Leiden, Concordia Enschede, Luxor Zutphen en ’t Hoogt Utrecht.

De Nederlandse Filmnacht begint in de avond en duurt tot ver na middernacht.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.