compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 1: deze week in première

Speelweek 1: deze week in première

Allereerst de beste wensen voor 2014! Dat het maar een mooi filmjaar mag worden! Morgen komen er vier nieuwe films uit de bioscoop. De film van de week is Fruitvale Station.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Fruitvale Station is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Oscar Grant. Hij woont in San Francisco met vriendin en hun vier jarige dochtertje. Als hij met de metro naar het centrum reist denkt hij erover om zijn leven te beteren. Dan raakt hij betrokken bij een vechtpartij.

Dan Justin Bieber's Believe: de redactie van BiosAgenda.nl is de afgelopen maanden bestookt met vragen wanneer deze film in de bioscoop komt. Het is nu eindelijk zover. Deze documentaire laat beelden uit het leven van deze jonge popster zien, van zijn jeugd tot op het podium voor zijn 'Beliebers'. Hij werd als tiener wereldberoemd en er is ondertussen een hoop gebeurd in het leven van Justin Bieber.

Paranormal Activity: The Marked Ones gaat over een groep feestgangers. De groep onderzoekt met een camera de dood van een vrouw, dat vlak bij het feest is gebeurd. Daarna ontdekt Jesse een symbool op zijn arm, waarna er onverklaarbare dingen rondom hem gebeuren. Jesse's vrienden en familie proberen hem van deze vloek te redden.

We sluiten af met The Secret Life of Walter Mitty: Walter Mitty (Ben Stiller) leeft in een fantasiewereld waarin hij allemaal avonturen beleefd. Ondertussen is hij in de echte wereld zijn collega (Kristen Wiig) aan het versieren. Dan dreigen de twee allebei in baan te verliezen en moet Walter ook in het echte leven in actie komen. Dit is een remake van de gelijknamige film uit 1947.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.