compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 32: nieuw in de bios!

Speelweek 32: nieuw in de bios!

10-8-2016 Er komen deze week zes films uit: komedies, drama's, acties en iets wat we niet echt kunnen definiëren. De film van de week is Bad Moms.

Delen op facebook

In Bad Moms is Amy Mitchell haar leventje als overwerkte moeder helemaal zat. Ze besluit samen met twee andere eensgezinde moeders het roer om te gooien en eens flink te gaan feesten. Dit tot groot ongenoegen van drie andere moeders die Amy niet kunnen uitstaan.

Amy wordt gespeeld door Mila Kunis. We maakten kennis met haar in That 70's Show en later zagen we haar in Forgetting Sarah Marshall en Ted.

De schrijvers en de regisseurs van deze film waren ook verantwoordelijk voor The Hangover.

Zoals ieder jaar is er weer een nieuwe Woody Allen uit, Café Society. De jaren 30. New Yorker Bobby is klaar met de stad en vertrekt naar Hollywood. Hij gaat aan de slag als loopjongen voor zijn oom. Daar wordt hij verliefd op diens secretaresse. en laat hij zich meeslepen in de art-scene.

Deze film opende in 2016 het Cannes Film Festival. De film werd buiten de competitie. Het was de derde keer dat een Woody Allen film het festival opende. Meer weten? Lees dan snel de recensie!

Dan Dukhtar, het speelfilmdebuut van regisseur Afia Nathaniel. De Pakistaanse Allah Rakhi werd op vijftienjarige leeftijd uitgehuwelijkt aan een veel oudere man. Twintig jaar later dreigt hetzelfde te gebeuren met haar tienjarige dochter. Ze vlucht met haar dochter naar de stad met hulp van een vrachtwagenchauffeur.

Equals ging vorig jaar in wereldpremière op het filmfestival waar hij draaide in de hoofdcompetitie.

In een utopische wereld zijn emoties in de ban gedaan. Er is echter een ziekte waardoor mensen weer gaan voelen. Silas en Nia krijgen de ziekte en beginnen voor elkaar te voelen. Dit maakt hun tot outcasts.

In Out of Love ontmoeten de Griekse Varya en de Russische Nikolai elkaar in een onbestemde stad. Ze storten zich in een passionele relatie die zich snel ontwikkelt in een destructieve obsessie. De rol van uitdager en onderdrukker verruilen steeds.

Deze film draaide in eerder op het IFFR in het Oversteek onderdeel.

We sluiten af met de actiefilm Skiptrace: detective Bennie Chan uit Hong Kong (Jackie Chan) zit al jaren achter een grote crimineel aan. Hij heeft de hulp van een getuige nodig maar deze praatgrage gokker (Johnny Knoxville) is ontvoerd naar Rusland. Er zit niks anders op dan hem op te halen en mee te nemen naar Hong Kong. Hun reis levert een aantal krankzinnige avonturen op.

Jackie Chan is de uitvinder van de komische kung-fu film. Hij brak wereldwijd door met de Rush Hour films. Ook daar speelde hij samen met een praatzieke partner.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.