compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 35: nieuw in de bioscoop

Speelweek 35: nieuw in de bioscoop

27-8-2014 : Soms zie je door de grote hoeveelheid films het bos niet meer. Daarom zet BiosAgenda.nl elke week de nieuwste films op een rij. Deze week doen we het rustig aan met vier nieuwe films. De film van de week is Sin City: A Dame to Kill For.

Delen op facebook

Sin City: A Dame to Kill For is het langverwachte vervolg op Sin City uit 2005. We volgen wederom vier verschillende verhalen in het sinistere Sin City. Dwight overdenkt zijn zondes en bedenkt hoe hij de grijze hel die zijn leven nu is kan ontsnappen. Nancy verwerkt Hartigan's zelfmoord. Marv wordt wakker op een snelweg en Johnny wil de grootste badguy van Sin City verslaan.

De regie is handen van Robert Rodriguez en Frank Miller: die laatste schreef de Sin City stripboeken en regisseerde de eerste Sin City film. Hij maakte ook The Spirit.

Nog meer actie met Into the Storm: Een stadje wordt geteisterd door een serie tornado's. De meeste mensen van het stadje Silverton gaan op zoek naar een schuilplaats. Enkele stormjagers zoeken de tornado's echter op om een mooi shot van de verwoestende kracht van Moeder Natuur te maken.

Acteur "Richard Armitage" is ook te zien in de Hobbit trilogie als Thorin Oakenshield.

Fans van "David Cronenberg" opgelet: zijn nieuwe film "Map to The Stars" is nu uit. De familie Weiss is een Hollywood familie bestaande uit vader Stafford, psychotherapeut en schrijver van zelfhulpboeken. Zijn vrouw is de manager van hun 13-jarige zoon, een kindster die net uit rehab komt. Een client van Stafford wil een remake van een film maken waarin haar overleden moeder speelde.

Deze film draaide eerder op het filmfestival van Cannes. Actrice Julianne Moore kreeg daar de award voor Beste Actrice.

We sluiten af met The Third Side Of The River uit Argentine. De vader van Nicholas is dokter en heeft het zich gepermitteerd er twee gezinnen op na te houden. Nicholas groeit op in het gezin van vier kinderen. Zijn vader Jorge is meestal bij zijn andere gezin. Jorge wil dat Nicholas in zijn voetsporen treed als dokter. Nicholas komt echter in opstand.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.