compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 4: nieuw in de bioscoop

Speelweek 4: nieuw in de bioscoop

Vandaag is niet alleen de dag dat in Rotterdam het IFFR begint: er gaan ook vier nieuwe films in première. De film van de week is het voor meerdere Oscars genomineerde Birdman.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Birdman gaat over Riggan Thomson gespeeld door Michael Keaton, Hij beleefde in de jaren negentig veel succes als acteur in de Birdman-films. Nu probeert hij op Broadway zijn carriere nieuw leven in te blazen met een toneelstuk wat hij zelf heeft geschreven. Als hij Mike Shiner (Edward Norton) inhuurt als tegenspeler zorgt dit voor vuurwerk op de planken maar chaos in de coulissen.

De film is zo gemonteerd dat er uitziet als een lange take. Ook bijzonder aan de film is de muziek: deze bestaat voornamelijk uit drums.

Wil je weten wat onze redacteur ervan vond? Lees dan hier de review!

Dan Homies, een komedie van Nederlandse bodem. Timo is net gedumpt door zijn vriendin Sophie. De reden: Hij is niet volwassen genoeg. Hij besluit alles op alles te zetten om haar terug te veroveren. Er is echter één probleempje. Hij leeft nog samen met zijn drie beste vrienden, die nog lang niet toe zijn om op te groeien en constant voor problemen zorgen. Vooral als ze plotseling 22 kilo coke in hun bezit krijgen.

Meer weten over de film? Neem dan een kijkje achter de schermen in [url=http://www.biosagenda.nl/nieuws_een-koffer-van-22-kilo-coke_5014.html de video van ons setbezoek![/url]

Liefhebbers van Michael Mann- fllms opgelet: zijn nieuwe film Blackhat gaat nu in première. Chris Hemsworth speelt een hacker die is veroordeeld tot een gevangenisstraf. Hij wordt vrijgelaten op voorwaarde dat hij een cybercrime netwerk helpt oprollen. Dit brengt hem naar Chicago naar Los Angeles, Hongkong en Jakarta.

We sluiten af met Il capitale umano. In het hedendaagse Italië zien we in drie verhaallijnen waarin klasseverschillen worden belicht. Het verhaal begint allemaal met een fietser die van de weg wordt gereden door een auto. Ondertussen zien we Dino, die zijn geld investeert bij de rijke Giovanni, de vader van het vriendje van zijn dochter.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.