compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Stallone gaat voor echte actie in Rambo IV

Stallone gaat voor echte actie in Rambo IV

Lichten op groen voor vierde Rambo-film

31-5-2005 LOS ANGELES - Na lang touwtrekken gaat de productie van het vierde deel in de Rambo-reeks definitief door. In januari beginnen de opnames.

Delen op facebook

Het is inmiddels zeventien jaar geleden dat Stallone als de onverwoestbare en getormenteerde actieheld John Rambo voor het laatst te zien was in Rambo III. De acteur die in de jaren 70 en 80 het begrip actieheld gestalte gaf met personages als Rambo en Rocky vindt de tijd rijp voor een nieuwe Rambo-film. Van de actiehelden van tegenwoordig moet Stallone niets hebben. In een interview met Femalefirst geeft hij af op onder meer Orlando Bloom, die een naar held getransformeerde smid speelt in Kingdom of Heaven.
Het script voor de nieuwe film zal aan de actualiteiten worden aangepast, maar of de film geënt is op het moslimterrorisme, zoals de geruchten doen vermoeden, is de vraag. De titel 'Rambo: Holy War' doet de ronde, maar Stallone bevestigt deze niet. In eerste bewerkingen van het script lijkt het verhaal een kruising tussen The Interpreter over de Verenigde naties en XXX: State of the Union, over een radicale splintergroepering. Sinds maart 2005 is echter gewerkt aan een revisie van het script om niet teveel controverse te genereren.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.