compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Start opnames regiedebuut Isis Cabolet

Start opnames regiedebuut Isis Cabolet

Zaterdag gaan de opnames van start van Isis Cabolets regiedebuut "KUTLEVEN". Cabolet, vooral bekend als actrice, schreef zelf ook het scenario. De korte film gaat over de angst niet optimaal het leven te benutten. De opnames vinden dit weekend plaats in Amsterdam.

Isis Cabolet in de tv-serie 'Taart' © 2014 NPO

Isis Cabolet in de tv-serie 'Taart' © 2014 NPO

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Isis Cabolet: “Ik vind het spannend maar heb er ongelofelijk veel zin in. Dit is een langgekoesterde wens die in vervulling gaat. Als actrice vind ik dat er in Nederland een gebrek is aan interessante en realistische vrouwenrollen, daarom ben ik vier jaar terug begonnen met schrijven. Toen ging het balletje rollen. Met "KUTLEVEN" krijg ik de kans om mijn eigen scenario te regisseren.”

KUTLEVEN is geselecteerd door talent ontwikkelingstraject De Ontmoeting en komt tot stand in samenwerking met producent Millstreet Films. Anne-Laure VandePutte (GRENSLANDERS, KEIZERSVROUWEN) speelt Madelief. Gouden Kalf-winnaar Tibor Dingelstad is de Director of Photography.

SYNOPSIS
KUTLEVEN is een korte komische tragedie over de 32-jarige Madelief die bij terugkomst van haar wereldreis haar kat dood aantreft tussen het kiepraam. Door het afspelen van de berichten op haar antwoordapparaat komen we steeds meer te weten over hetgeen voorafging.

Isis Cabolet is bekend van haar rollen in Lucia de B. (2014), Na de Regen (2014), App (2013), Sterke verhalen (2010), Deining (2004) en de tv-serie 'Taart' (2004).

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.