compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Start ticketverkoop première Vechtmeisje

Start ticketverkoop première Vechtmeisje

13-8-2018 Zondag 30 september gaat de speelfilm Vechtmeisje in première op het Nederlands Film Festival. De jeugdfilm over de licht ontvlambare 12-jarige Bo die ontdekt wordt als een kickboksnatuurtalent. Kaartverkoop gestart via site NFF.

Aiko Beemsterboer en Noa Farinum in Vechtmeisje. Foto: Jaap Vrenegoor

Aiko Beemsterboer en Noa Farinum in Vechtmeisje. Foto: Jaap Vrenegoor

Hoofdrollen zijn voor de talentvolle Aiko Beemsterboer, Noa Farinum en Bas Keizer.

Als haar ouders in een vechtscheiding belanden, verhuist de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo (12) met haar moeder en broer naar een Amsterdamse buitenwijk. Daar introduceert buurmeisje Joy haar bij de kickboksclub. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders is Bo afgeleid en komt de wedstrijd steeds meer in gevaar. Bo moet leren zich te beheersen en accepteren dat ze niet alles onder controle heeft.


Vechtmeisje is gemaakt voor tieners en is ook uitermate geschikt voor hun ouders. Regisseur Johan Timmers, maker van televisiedrama’s zoals Volgens Jacqueline en lange speelfilms Wonderbroeders, Loenatik, Te Gek, over Vechtmeisje: “De twee hoofdrolspeelsters zijn ongelofelijke talenten. Zij hebben een enorme energie en levenslust. Zij bevestigden mijn keuze om van Vechtmeisje een volwassen, krachtige film te maken.”

Tickets voor de publiekspremière op zondagmiddag zijn verkrijgbaar via filmfestival.nl/voorverkoop. Het NFF vindt plaats van donderdag 27 september tot en met zondag 5 oktober 2018.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.