compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Super Mario Bros film $1 miljard wereldwijd

Super Mario Bros film $1 miljard wereldwijd

1 miljon bezoekers in Nederland

Het afgelopen weekend heeft THE SUPER MARIO BROS. MOVIE een nieuwe mijlpaal bereikt. De film heeft wereldwijd een recette van maar liefst $ 1 miljard behaald. Maandag 1 mei, is de miljoenste bezoeker van THE SUPER MARIO BROS. MOVIE feestelijk verwelkomd in Pathé Ypenburg.

De familie Ramnares wordt in Pathé Ypenburg als de miljoenste bezoeker van THE SUPER MARIO BROS.  door theatermanager Bart van den Boom.

De familie Ramnares wordt in Pathé Ypenburg als de miljoenste bezoeker van THE SUPER MARIO BROS. door theatermanager Bart van den Boom.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film heeft sinds de release op 6 april jl. al meerdere records verbroken en is op dit moment de populairste film in de Nederlandse bioscopen. De miljoen bezoekers hebben inmiddels gezorgd voor een opbrengst van ruim € 12 miljoen in Nederland. Momenteel is THE SUPER MARIO BROS. MOVIE op drie films na de grootste Universal film ooit in Nederland. Op Minions en Frozen 2 na is de film daarnaast de best scorende animatiefilm ooit in Nederland.

De familie Ramnares uit Leidschenveen werd in Pathé Ypenburg verrast met het bericht dat zij de miljoenste bezoeker van de film zijn. Het gezin werd welkom geheten door theatermanager Bart van den Boom. De miljoenste bezoeker werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen en een Pathé Unlimited jaarabonnement.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.