compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Super Tuesday VUE Eindhoven slaat aan

Super Tuesday VUE Eindhoven slaat aan

15-11-2017 VUE Eindhoven verlengt de dinsdagactie om voor €6 naar de bioscoop te gaan en popcorn voor €1. De actie heeft niet alleen op dinsdag voor meer bezoek gezorgd, maar ook het totaal aantal bezoekers van de vestiging is met 40% gestegen.

Super Tuesday VUE Eindhoven slaat aan

Super Tuesday VUE Eindhoven slaat aan

Bioscoopmanager Emile de Bruijn: “Onze bezoekersaantallen zijn enorm toegenomen en ons percentage marktaandeel is met 30% gestegen. Ook is Vue Eindhoven de afgelopen dinsdagen de best bezochte bioscoop van de stad. Men weet Vue Eindhoven duidelijk steeds vaker te vinden en de actie op dinsdag te waarderen. Als dank naar onze nieuwe trouwe bezoekers verlengen we de ‘Super Tuesday’-actie daarom tot en met dinsdag 13 februari.

Over Vue Eindhoven
Vue Eindhoven bevindt zich in hartje Eindhoven centrum en is met acht zalen en meer dan 1500 stoelen één van de grootste bioscopen van Vue. Vue Eindhoven is uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Zo opende de bioscoop in 2015 als eerste in de wereld een Dolby Cinema zaal en heeft de bioscoop 3 zalen met Dolby Atmos.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.