compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Sydney ontruimd voor Matrix Reloaded

Sydney ontruimd voor Matrix Reloaded

13-6-2002 Een deel van het centrum van Sydney wordt in juli minstens een weekeinde ontruimd voor een spectaculaire helikopter-opname voor 'The Matrix Reloaded'.

Delen op facebook

De helikopter zal tussen de flatgebouwen door vliegen, aldus The Sunday Telegraph.

The Matrix Reloaded is de opvolger van de succesvolle film The Matrix uit 1999. Producent Joel Silver is bezig met de voorbereidingen van wat hij noemt 'de meest gecompliceerde scène ooit gefilmd.' Details over de stunt worden angstvallig geheim gehouden, omdat de regisseurs Larry en Andy Wachowski bang zijn dat de concurrentie met hun ideeën aan de haal gaat. De Wachowski-broers spreken dinsdag met de Australische overheid over de te nemen veiligheidsmaatregelen.

Het is niet voor het eerst dat deze buurt wordt gebruikt in een film. Tom Cruise, of in ieder geval zijn stuntman, sprong uit een helikopter op de Governor Macquarie Tower in Mission: Impossible II. 'The Matrix Reloaded' filmde in mei eveneens rond deze toren.

The Matrix Reloaded komt uit in mei 2003. De derde Matrix-film, The Matrix Revolutions, zal in december van dat jaar verschijnen.

Bron: Haarlems Dagblad © 2002


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.