compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tarantino toont interesse in DoodEind

Tarantino toont interesse in DoodEind

Remakeplannen van meerdere internationale producenten

25-7-2006 Nog voordat de film in première is gegaan, hebben verschillende producenten uit Amerika en Azië interesse getoond in de remake-rechten van DoodEind, de horrorfilm van Erwin van den Eshof.

Delen op facebook

Onder de geïnteresseerden is het productiehuis van Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Reservoir Dogs). Een woordvoerder van producent Bridge entertainment verklaarde verrast te zijn over de grootte van het animo. 'We hadden tot nu toe niet meer dan twintig minuten film om te tonen, maar het genre zit enorm in de lift. De beeldtaal van horrorfilms is tamelijk universeel'.

Quentin Tarantino heeft zich momenteel bijna volledig op horrorfilms gericht. Onlangs verbond hij zijn naam aan het obscure maar internationaal succesvolle Hostel. Binnenkort start hij de opnames van zijn helft van "Grind House"; een dubbelproductie die hij samen met Robert Rodriguez maakt.

In DoodEind komt een groep van zeven vrienden in een huis midden in de bossen terecht. Terwijl ze getergd raken door paniek, vermoeidheid en conflicten met elkaar, ontdekken ze de duistere geschiedenis van het huis.

DoodEind draait vanaf 3 augustus in de Nederlandse bioscopen. De film is ook onderdeel van Nederhorrorprogramma van het Nederlands filmfestival, dat 27 september van start gaat.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.