compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tarantino wil toch derde 'Kill Bill' maken

Tarantino wil toch derde 'Kill Bill' maken

24-6-2004 AMSTERDAM - De geruchten deden al langer de ronde, maar begin deze week heeft Quentin Tarantino de Spaanse pers laten weten dat hij wel degelijk plannen heeft om 'Kill Bill: Vol. 3' te gaan maken, alleen niet binnenkort.

Delen op facebook

''Ik heb serieuze plannen voor een derde deel, maar voorlopig niet. Ik denk dat het over een jaar of vijftien wel interessant is om een derde deel te maken van deze saga'', aldus Tarantino.

Tarantino, de regisseur van Kill Bill: Vol. 2, liet al eerder weten dat er een deel drie zou komen. In dat deel zint Nicky, de dochter van een van de slachtoffers van Uma Thurman alias The Bride, op wraak. Ze spoort de moordenares weer op, maar moet dan wel de juiste leeftijd hebben om in de film mee te kunnen spelen.

Op de persconferentie werd de regisseur verder ook gevraagd of geweld in films verleidt. Het antwoord van de filmmaker liet niets te raden over. ''Jazeker'', antwoordde Tarantino, ''dat is één van de redenen dat geweld zo cinematografisch is. Ik heb altijd al gezegd dat Thomas Edison de filmcamera heeft uitgevonden om lijken van mensen en lust te laten zien.''


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.