compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Terminator: Dark Fate komt eraan!

Terminator: Dark Fate komt eraan!

23-10-2019 Donderdag 31 oktober komt de nieuwe Terminator: Dark Fate in de bioscopen in Nederland. Linda Hamilton kruipt nogmaals in de huid van Sarah Connor en maakt kennis met Dani Ramos. ook Arnold Schwarzenegger herhaalt zijn rol als T-800.

Delen op facebook

Meer dan twee decennia zijn verstreken sinds Sarah Connor de Dag des Oordeel verhinderde, de toekomst veranderde en het lot van de mensheid herschreef. Het meisje Dani Ramos (Natalia Reyes) leeft een eenvoudig leven in Mexico City met haar broer en vader. Dan verschijnt een zeer geavanceerde en dodelijke nieuwe Terminator - een Rev-9 - die terug in de tijd heeft gereisd, enkel om haar te doden. Terwijl de Rev-9 op zoek is naar Dani vernietigt hij meedogenloos alles en iedereen op zijn weg.

Dani's overleving hangt af van haar krachtenbundeling met twee krijgers: Grace (Mackenzie Davis) — een verbeterde supersoldaat uit de toekomst — en een door oorlog geharde Sarah Connor (Linda Hamilton).
De drie roepen de hulp in van een T-800 (Arnold Schwarzenegger) — uit het verleden van Sarah — de politie, drones en de douane van zowel de VS als Mexico om zo te proberen Dani en de toekomst van de mensheid te redden.

Mackenzie Davis speelde in de voorafgaande jaren al rolenl in Blade Runner 2049 (2017), That Awkward Moment (2014) en The Martian (2015). Ook Edward Furlong is even te zien, hij debuteerde bijna 30 jaar geleden in Terminator 2: Judgment Day (1991) in de rol van John Connor. Edward Furlong heeft inmiddels een carrière als filmster opgebouwd met rollen in Before And After (1996) en Aftermath (2014).

Terminator: Dark Fate is de zesde Terminator film. In 2017 kondigde James Cameron aan dat dit de laatste zal zijn. De releasedatum van de film is op het 35-jarige jubileum van The Terminator (1984).

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.