compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Terugkeer Superman veelbelovend

Terugkeer Superman veelbelovend

Staande ovatie na vertoning eerste beelden.

19-7-2005 SAN DIEGO - Op de Comic-Con beurs vertoonde regisseur de eerste beelden van Superman Returns. Het publiek reageerde laaiend enthousiast.

Delen op facebook

6500 bezoekers van de stipbeurs in San Diego vulden en masse de hal waar de eerste beelden van de jongste film in de Supermanreeks vertoond werden. Het is bijna twintig jaar geleden dat er voor het laatst een supermanfilm werd uitgebracht. In 1978 werd de originele Superman met de onlangs overleden Christopher Reeve een geweldig kassucces. Ook opvolger "Superman II" deed de kassa's in de boxoffices rinkelen. In '83 en '87 volgden films met Reeve als Superman, maar de kwaliteit nam drastisch af.
Volgens regisseur Bryan Singer (The Usual Suspects, X-Men, X-Men 2) wordt Superman Returns een van de grootste films die Warner Bros ooit heeft gemaakt. Afgaande op het publiek in San Diego is de film op zijn minst veelbelovend. De stripfans beloonden Singer met een staande ovatie na het zien van de eerste beelden. In de film keert Clark Kent (gespeeld door nieuwkomer Brandon Routh) terug naar Metropolis. Hij ontdekt dat Lois Lane getrouwd is met een ander. Ook Lex Luthor (gespeeld door Kevin Spacey) verschijnt weer ten tonele.
Singer reisde voor de vertoning van de eerste beelden speciaal van de set in Sydney naar San Diego. Superman Returns gaat juni volgend jaar in première. In juli zal de film in Nederland te zien zijn.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.