compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > The Simpsons wordt verfilmd

The Simpsons wordt verfilmd

Tekenfilmserie langstlopende serie in VS

4-4-2006 LOS ANGELES - Onlangs werd bekendgemaakt dat de populaire tekenfilmserie The Simpsons nog zeker twee seizoenen te zien zal zijn. Tijdens de première van Ice Age 2: The Meltdown werd ook de filmversie van de serie aangekondigd.

Delen op facebook

The Simpsons is met een looptijd van 17 seizoenen de langstlopende serie uit de geschiedenis van de Amerikaanse televisie. De makers hebben aangegeven dat daar nog een 18de en 19de seizoen aan toegevoegd zullen worden.

De bezoekers van Ice Age 2: The Meltdown werden afgelopen week verrast met een 20 seconden durende trailer, waarin de filmversie over de tekenfilmfamilie werd aangekondigd. Geestelijk vader Matt Groening gaf in een interview met USA Today aan dat de tijd eindelijk rijp is voor een filmversie van "The Simpsons". 'De producenten hebben hard gewerkt om een script te schrijven dat waardig is aan mensen die betalen om The Simpsons te zien', aldus de producent. Groening won in het verleden acht Emmy's voor The Simpsons.

De première van "The Simpsons" staat in de VS gepland op 27 juli 2007. Aan de film zullen dezelfde stemacteurs als in de serie meedoen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.